Workshops en culturele activiteiten

Waarom zijn culturele activiteiten belangrijk?

De samenleving

Onze samenleving is divers en veelkleurig. Mensen verschillen op talloze manieren van elkaar. De zichtbare dingen, zoals leeftijd en huidskleur, en de minder zichtbare dingen als culturele en sociale achtergrond, competenties en leefstijlen. Door culturele activiteiten beleven en ervaren deelnemers de positieve kanten en mogelijkheden van de verschillen tussen mensen. In de afgelopen eeuw is Nederland verrijkt met talenten en kennis van mensen uit de hele wereld. Dit wil zeggen dat er dus ook verschillende nationaliteiten en culturen bij zijn gekomen. Wat alles maakt tot een kleurrijke samenleving vol diversiteit!

kinderworkshops-batya-brown
bellypaint-workshop-batya-brown

Deelnemen aan culturele activiteiten?

Gewoon doen!

Leren omgaan met een kleurrijke samenleving is eigenlijk voor een groot deel gewoon doen. Laten zien en beleven wat de positieve kanten en mogelijkheden zijn van de verschillen tussen mensen. Dit kun je doen door deel te nemen aan culturele activiteiten en workshops. Tijdens de deelname aan culturele activiteiten ontmoet je nieuwe mensen van jong en oud, leer je te communiceren met andere culturen en/of mensen die je eerder nooit aansprak en leer je samen te werken. Dat laatste is voor iedereen van groot belang. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Door samen te werken bereik je meer!!

Boek een workshop

Ter informatie

Reserveren

Er wordt één activiteit per maand aangeboden. Het aanbod wordt op de website geplaatst en daar kunt u zich aanmelden. Daar zal alle informatie te lezen zijn over de activiteit en waar de activiteit plaats zal vinden.

Betaling

Betaling kan online of contant gedaan worden. 14 dagen voor de start van de activiteit moet het betaald zijn i.v.m. de reservering, inkoop en voorbereidingen.

Waar worden de workshops gegeven?

De activiteiten kunnen op verschillende plekken en regio's georganiseerd worden. Hoek van Holland/ Rotterdam/Schiedam en omstreken. De kosten zijn vanaf 5,- euro, het hangt er vanaf wat voor activiteit er in die maand aangeboden wordt.

Wat ik aanbied

Aanbod Culturele activiteiten en workshops

  • Sport bv. Hardloopwedstrijd
  • Bijeenkomsten bv. High Thea
  • Creatieve activiteiten bv. Schilderles of knutselen
Inschrijven Ik heb een vraag