Stichting JUSTIFY Batya Brown Stanley ter Haar Straatadvocaat
Blog

Stichting JUSTIFY

Wie zijn wij?
De Stichting JUSTIFY met ingang maart 2023. De Stichting functioneert in de hoedanigheid op het gebied van welzijn van mensen in Nederland

Omschrijving

Inwoners willen niet dat de overheid alles voor hen oplost met een standaardoplossing. Ze willen maatwerk en een overheid die met hen meedenkt. Met onze stichting bieden wij maatwerk aan mensen, we zullen faciliteren waar het nodig is. Het is van belang dat het systeem veranderd ten goede voor de bewoners.

Als een onafhankelijke stichting zijn wij de overbrugging voor mensen die het vertrouwen in de Overheid zijn kwijtgeraakt. Zo ontstaat een samenwerking tussen hen de bewoners en Overheid met nieuwe verhoudingen en werkwijzen wat de vooruitgang bevorderd. En zo zorgen wij voor dat het systeem op een positieve manier veranderd en het vertrouwen stapsgewijs hersteld wordt.

Missie
De Stichting JUSTIFY wil initiatieven ondersteunen die bijdragen aan de verbetering of verhoging van het welzijnsniveau bij mensen.

Hierbij wil de Stichting JUSTIFY zoveel mogelijk recht doen aan levensbeschouwelijke, maatschappelijke en culturele waarden. Vanuit deze overtuiging richt de Stichting zich op alle bewoners van verschillende regio’s onafhankelijk van de achtergrond, levensovertuiging, leeftijd, migratieverleden.

Doel

– Onafhankelijke ondersteuning met informatie, advies
– Algemene ondersteuning die bijdraagt aan het versterken van de zelfredzaamheid
– Participatie en het verkrijgen van een zo integraal mogelijke dienstverlening op het gebied van maatschappelijke ondersteuning
-Aanbieden van multiculturele activiteiten
Het bijeenbrengen van gezinnen, vrienden en mensen die elkaar juist niet kennen, om zo samenhorigheid te creëren.

Visie
Om de doelstellingen te realiseren streeft de Stichting JUSTIFY ernaar de toegankelijkheid tot haar dienstverlening te maximaliseren voor alle inwoners in Nederland.

Onze vaste locatie is Rotterdam.

Bron: Stichting JUSTIFY
Redactie: Stanley ter Haar   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *