Blog

Filmopname over het werk van Amina Hussen

Filmopname over het werk van Amina Hussen , Stichting Krachtvrouwen in Rotterdam West.

modeshow-batya-brown-stichting-krachtvrouwen

Modeshow kruiskade

Het was super mooi om in Afrikaanse kleding te lopen met prachtige mensen.

Spoken-word

Dit was gisteren onverwachts gevraagd door Amina. Zij wilde dat ik iets over haar schreef. Dit heb ik vanochtend binnen 60 minuten gemaakt. Snel, snel doen is niks voor mij maar voor deze lieve vrouw heb ik het toch gedaan. De woorden zaten nog niet helemaal in mijn hoofd, het was best spannend om het zo te doen tijdens een opname. Dus bij deze hoop ik oprecht dat het goed en duidelijk was. Het publiek vond het wel mooi. Dit zullen we straks wel op tv terug zien.

modeshow-batya-brown stichting-krachtvrouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *