batya-brown-spoken-word
spreker

Spoken word artist

Ben je op zoek naar een authentieke en inspirerende spoken word artiest? Als spoken word artiest draag ik een boodschap, verhaal, anekdote of statement voor aan een publiek. Hierbij gebruik ik de kracht van mijn stem, soms muziek en altijd verbeelding. Bij elke boodschap past weer een andere inleving.

Ik bied een breed aanbod aan

  1. Zou je mijn zelfgeschreven spoken word willen horen bij welke gelegenheid dan ook? 170,- euro incl. reiskosten
  2. Laat mijn jouw persoonlijk verhaal schrijven en vertellen door een onderwerp te kiezen. 270,- euro incl. Reiskosten
  3. Spoken word in je liedje vanaf 3% van je winstpercentage per maand.

Maak jouw bijeenkomst, feestje, uitje of liedje compleet met spoken word.

Authentieke en inspirerende spoken word artiest

Burgers-in-beweging-batya-brown-spoken-word

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *